Mindennapjaim..gondolataim..

Mindennapok

Mindennapok

Jógára hívnak..

2015. április 12. - zuhanorepulesss

..emailben.

Nem csodálkozom, hogy az erre tartott emailcímem folyamatosan tele van szemetelve, hanem azon, hogy ez nem klasszikus spam.

Az összes (velem együtt 8) címzett látható. Tehát olyan, mintha egy ismerős hívna, azonban ez kizárt.

Bár ma tuti nem megyek jógára. Sőt, elzárva tartom magam a külvilágtól. Ez leginkább a külvilág érdekében :)

Ha nem alszom ki magam, antiszociálisabb vagyok, mint alapértelmezetten.

Hazafelé tekergettem a kormányt, amikor két, egymástól 60 méterre lévő zebra között kilép elém egy fiatal srác. Taposom a féket, néz felém bután, s közben értetlenkedve emelem a karom, hogy Ő ezzel vajon mit akart elérni. Hová siet, a szemben lévő Spar zárva van. Erre a diszkrét megnyilvánulásomra eltorzult az arca és nyálát nagy ívben fröcsögtetve magyarázott valamit. Igen erős késztetést éreztem, hogy kiszálljak, s meginterjúvoljam, hogy mit képzel. Persze 20 év és 40 kiló előnyöm volt vele szemben, így kilátástalan helyzetbe kerül, bármi utat is akar találni a megoldásra. Rádöbbentem, hagyok ma másokat kibontakozni.

Pedig a rómain egy hekk a napsütésben..mozgatja a fantáziám:) Tegnap csak másfél hamburgert sikerült ennem egész nap. Ami nem hangzik soknak, bár kb 70 dekányi szárazanyagtartalomról beszélünk :)

Hm..amikor már mostam ki a füstöt a hajamból, azon töprengtem, így, hogy elhárultak az akadályok..Csak meg kellene néznem azt a hegyet..túl a horizonton.

up.jpg

Jahh, s még van gyümölcslevem. Bár csak mutatóba.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelem-nyilasa.blog.hu/api/trackback/id/tr647360164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása