Mindennapjaim..gondolataim..

Mindennapok

Mindennapok

Sine mora..

2015. március 21. - zuhanorepulesss

..avagy gyorsan, haladéktalanul, késlekedés nélkül. 

Jut eszembe, kés. Gyönyörűszép :D Mindig szerettem volna egy ilyen kést :)

img_20150321_095300.jpg

Tegnap sikeresen megtekintettem a napfogyatkozást..S fura érzésem volt. 2081 szeptember 3-án lesz teljes napfogyatkozás, amit Magyarország területéről figyelhetünk meg..Gyors fejszámolás..Azt már fekve láthatom..Pár méter sűrű föld alól..Már..Ha nem egy urnában gubbasztok vagy szétszórva valahol.

Utálom, hogy telik az idő. 

Azt mondják, az ember akkor válik felnőtté, ha már tudja, mi az a nosztalgia.

Pakolás közben a retrócsatorna fut, benne a Három kívánsággal. Az egyik kölyök Mc Hammert kérte, aki alufóliába öltözve énekelte, hogy Sex machine.. :D Igazán gyerekbarát feszülő nadrágú színesbőrű csajok közt tekeregve :D

Majd a magyar valóság..AD stúdió, USA zászló mögé pakolt szintetizátorral, fél pár (!) bőrkesztyűben ugrálnak páros lábbal jobbra-balra (Mc Hammer után éles a kontraszt), valami new yorki gépről énekelnek, majd egy híres váltással a Beatles Help című dalának a refrénjét éneklik. Kíváncsi lennék a koncepcióra. Bár valószínűleg nem volt.Max annyi az egyezés, hogy New Yorkban és a Beatles is angolul beszéltek.

Mindig eszembe jutnak ilyenkor azok a szavak, amikor azt mondták, örök elégedetlen vagyok. És tényleg :D Bár ez az elégedetlenség motivál. S hajt előre. Kilépni a komfortzónámból.

Jahh, komfortzóna. Mára volt (van még mindig, de lemondom) programom, de inkább begubózok. Hátha pillangó lesz belőlem. 

S még virágokat is kell szereznem. Voltam vásárolni, s érdekes, magamtól nem jut eszembe csokit venni. Magamnak. 

Funkcionálisan jól teljesít az új asztal, de a helyével még nem békültem meg azóta sem. Sürgősen kell szereznem pár virágot. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelem-nyilasa.blog.hu/api/trackback/id/tr637288271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása