Mindennapjaim..gondolataim..

Mindennapok

Mindennapok

Úgy ébredtem, ahogy mostanában nem gyakran...

2014. április 27. - zuhanorepulesss

..fejfájással, rosszkedvvel, világvége hangulattal, szóval ma nem vagyok szociálisan hiperszenzitív senkivel és semmivel szemben.

Nagyon ritkán vannak ilyen napjaim, szerencsére, ilyenkor saját magam is nagyon nehezen tudom elviselni.

Sétáltam egyet a környéken, ettem egy jégkrémet, de most még ez sem tudott kirángatni.

Mostanába​n csak gyűlnek a filmek, valahogy nem volt érkezésem megnézni.
A gyér kínálatból kiválasztottam a legígéretesebbet, ez a The machine című, a futurisztikus filmek mindig minden pasinak bejönnek.

Ez nem egy Star trek, a nagyon közeli jövőben játszódik, ahol a nyugati hatalmak és Kína között dúl hidegháború. A lassú kezdés után érdekes fordulatot vesz a sztori és átcsap egy modernkori Rómeó és Júliába, ahol nyomasztó díszletek és történések után sodródunk egy percről percre erősebben érezhető nem pozitív vég felé.

Sokáig a futurisztikus filmekben a District 9 volt a nagy kedvencem, ez a mai napon egy újabbal bővült.

Ne várjatok mindent elsöprő látványt, mint az Avatarban, csodálatos kütyüket vagy fegyvereket, mint a Star trekben vagy Star warsban, nem egy klasszikus ""amerikai"" film, s ha a nyomasztó környezet, a sötétben játszódó cselekmény nem riaszt el, nézzétek meg, érdemes.

https://www.youtube.com/watch?v=dfFwDNXl2vQ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelem-nyilasa.blog.hu/api/trackback/id/tr26092568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása